Alle services i Scion DTU

Reception

Både i Scion DTU Lyngby og i Scion DTU Hørsholm (på Agern Allé 24) er der receptioner, hvor receptionisterne tager sig af alt fra gæstemodtagelse og telefonpasning til omdeling af post og pakker.

Frokost

Hver dag i både Lyngby, Hørsholm og Søhuset serveres lækker og gennemført mad. Tilmeld dig frokostordningerne, så du bare skal møde op og nyde en lækker frokost med dine kolleger.

Mødelokaler

Som virksomhed i Scion DTU får du adgang til moderne mødelokaler, der sikrer professionelle rammer til dine møder. Der kan bookes lokaler i Scion DTU Lyngby, Scion DTU Hørsholm (på Agern Allé 24), samt i Søhuset.

Riccos Kaffebar

Nyd en kop friskbrygget kaffe i Riccos Kaffebar i Scion DTU Lyngby. Her kan du holde dine uformelle møder eller tage en lille pause.

Du kan også finde god viden og inspiration i Reolen.

Arrangementer

I forskerparken afholder vi faglige arrangementer, som vi kalder Open Inspiration™. Open Inspiration™ er bygget op omkring et fagligt oplæg og efterfølgende workshop, hvor du får mulighed for at gå i dybden med den nye viden i forhold til din virksomhed.

Innovation og netværk

Som virksomhed i Scion DTU tilbyder vi innovationsforløb tilpasset netop din virksomhed.

Kontakt vores Innovationsafdeling og hør nærmere på 4586 4100 eller læs mere om innovation i Scion DTU.

Netværksmorgenmad

En gang om måneden inviterer Scion DTU alle virksomhederne i forskerparken på netværksmorgenmad med en kort præsentation af faglig art samt mulighed for at møde alle virksomhederne i forskerparken.

Se datoer for Netværksmorgenmaden.

Adgang til rabataftaler

Scion DTU har indgået en indkøbsaftale med LogBuy, som leverer fordelagtige rabataftaler til virksomheder i Scion DTU og deres medarbejdere. Det koster ikke virksomheden noget at være medlem af indkøbsaftalen, Scion DTU betaler medlemsbidraget.

Hurtigt og stabilt internet

I Scion DTU får din virksomhed adgang til internettet gennem vores 1 gigabit bredbåndsforbindelse.

Derudover er der gratis wifi på alle fællesområder.

Porto, print og kopi

I forskerparken har du adgang til både porto, kopi- og printerrum.

Walk & talk

Scion DTU Hørsholm er omgivet af den smukkeste natur. Benyt lejligheden til at få lidt luft under dit møde i Søhuset med en walk & talk. Det giver fornyet energi og klarer tankerne at gå en tur i det grønne.

Kort over mødestierne.

Sportsdag

Scion DTU afholder hvert år sportsdag for alle ansatte i forskerparken. Sportsdagen er et arrangement, hvor kitler og jakkesæt for en dag bliver skiftet med løbesko og sportstøj.

Motionscenter

Søhuset Motionscenter i tre etager har blandt andet en løbeklub i forskerparken og sørger for, at det bliver en oplevelse at træne sammen. God stemning og kompetent vejledning vejer tungt her. Mere information på søhuset.dk/motion eller 8870 8879.

Massage

Du kan forebygge skader og afhjælpe spændinger og hovedpine ved at forkæle dig selv med massage eller fysioterapibehandlinger. Benyt dig af det – det er lige i nærheden. Behandlingslokale i Hørsholm finder du i Søhuset Motionscenter, Venlighedsvej 10.

Teknisk service

Driftsteknikerne i Scion DTU sikrer dine tekniske installationer og anlæg og yder service, når du har brug for det.

Gæstehus

Scion DTU tilbyder et gæstehus til alle virksomheder med adresse hos Scion DTU. Gæstehuset rummer fire værelser med fælles køkken, bad- og toiletfaciliteter. Der er trådløst internet i huset og fælles tv i køkkenet. Værelserne udlejes på ugebasis fra mandag til søndag og bookes hos Søhuset på tlf. 8870 8870.

Børnehus

Børnehuset Skovstjernen startede i januar 2003 som resultat af et samarbejde mellem Forskerparken Scion DTU og Birkerød Kommune. Scion DTU har udlejet grunden til kommunen mod at kunne råde over 10 af pladserne i Skovstjernen til medarbejderes børn. Hvis du er interesseret i at besøge Skovstjernen, er du velkommen til at kontakte leder Susanne Larsen på sml@rudersdal.dk eller tlf. 4554 2450. Pladsanvisningen i Rudersdal Kommune tager sig af opskrivning til Skovstjernen, og de kan kontaktes på tlf. 4611 1450.

Hotelaftaler

Gennem vores rabatordning, LogBuy, kan du og din virksomhed i forskerparken få rabatter og tilbud på hoteller i Danmark. Hvad enten du selv har brug for en lille get-away, eller du har en kunde, som mangler hotel, kan du booke gennem rabatordningen.

Gartnerservice

Scion DTU’s dygtige gartnere sørger hele året for, at de grønne omgivelser bliver passet og plejet. Om vinteren sørger de for at ryddes sneen fra veje og parkeringspladser.

Parkering

Se parkeringsoversigt over Scion DTU Lyngby.

Løbestier

I både Scion DTU Hørsholm og Lyngby finder du løbestier, der giver dig mulighed for at løbe en tur i naturskønne omgivelser.

Mødestier i forskerparken Scion DTU.
Forskerruten i Scion DTU Hørsholm.

Løbestien i Scion DTU Lyngby.

Torvedage

Kom og smag på delikatesser, vine m.m. , som du naturligvis også kan købe med hjem. Der vil yderligere være en take away menu, så du slipper for at lave aftensmad samme dag. De fire fredage, hvor vi holder torvedag er: 11. marts, 17. juni, 7. oktober og 25. november.