I et samarbejde mellem Scion DTU og Value Proposition Design Center udbydes Copenhagen Master Class Workshop 2017-II (CMCW17-II). Det unikke workshop design for CMCW fokuserer på brugen af Value Proposition Canvas og værktøjerne til at designe, teste og udvikle, som er beskrevet i bogen Value Proposition Design.

Workshoppen går i dybden med forretningsudvikling og design af nye produkter og serviceydelser. Metoden er en kombination af undervisning, træning, case arbejde med spændende Scion DTU opstartsvirksomheder, hvor du inviteres til at være med til at vurdere og diskutere deres værditilbud og forretningsmodel.

Workshop team

Holger Nils Pohl, Work Visual Institute

Holger er fast visuel fortæller på Osterwalder og Pigneurs workshops samt opfinder af det “Periodiske system for visuel tænkning“. Holger er medforfatter til bogen Creating Innovation og stifter af Work Visual Institute. Han vil på workshoppen hjælpe deltagerne med enkelt, klart og visuelt at udtrykke værditilbud og forretningsmodeller i opgaverne undervejs. Se eksempel på hans enestående arbejde her: Pokemon Go

Johan de Renouard, Value Proposition Design Center

Johan de Renouard er serieiværksætter som stifter af Eidos Books den moderne boghandel og medstifter af Operators Coffee Club, der giver kaffeelskere mulighed for at nyde en rigtig god kop kaffe hvor som helt og når som helst. Han har arbejdet med forretningsudvikling og strategi i private og offentlige organisationer i en årrække. Eidos Books er Thinkers50 partner for bøger og eBøger. Johan ejer de danske rettigheder til Value Proposition Design.

Master Class detaljer & program

Tirsdag 3. oktober 2017, kl. 9 til 17, registrering og kaffe fra kl. 8.30
Onsdag 4. oktober 2017, kl. 9 til 17.

Hvem bør deltage:

Enhver der er på jagt efter verdensklasse hands-on værktøjer til at arbejde med udvikling af værditilbud og forretningsmodeller. Du kunne være forretningsudvikler, virksomhedsejer, strategiansvarlig, innovationschef, business angel, iværksætter, vækstrådgiver eller business coach.

Efter deltagelse på denne Master Class Workshop vil du:

  • Kunne designe, teste og levere produkter og serviceydelser kunderne vil have
  • Forstå mønstrene for værdiskabelse
  • Kunne anvende Value Proposition Canvas
  • Have kendskab til arketyperne for forretningsmodeller og værditilbud
  • Undgå at spilde tid på idéer der ikke vil fungere og reducere risikoen for fejl
  • Kunne designe en ny forretningsmodel med brug af Business Model Design Kit
  • Kunne udnytte dit teams erfaringer og kvalifikationer
  • Have erfaring med brugen af Lean Startup principperne

3.-4. oktober 2017

Søhuset Konferencecenter
Venlighedsvej 10, 2970 Hørsholm

Rabatkode

Brug rabatkoden CMCW17ScionDTU for at få 25% rabat.

Program

Klik her for at se det fulde program

Priser og tilmelding

Flere informationer, inkl. priser, kan ses på linket nedenfor.

Video fra Master Class