Sponsorer i Danish Tech Challenge

Som udvalgt deltager i Danish Tech Challenge har du mulighed for at trække på ydelser og produkter fra en række sponsorer, der deler vores vision om at styrke og udvikle en stærk fremstillingsindustri i Danmark.

RS Components er verdens største teknikgrossist. Sortimentet omfatter mere end 500.000 varenumre og over 2.500 leverandører.

I Danmark beskæftiger RS Components ca. 60 personer og betjener 12.000 kunder, primært indenfor fremstillings- og udviklingsvirksomheder.

I Danish Tech Challenge modtager alle deltagere et gavekort til indkøb af komponenter, og RS Components er også aktive i den daglige sparring og støtte til deltagerne i programmet.

Med Microsofts startup-program, som går under navnet www.bizspark.com får deltagerne i Danish Tech Challenge adgang til ovennævnte muligheder i tre år per medarbejder i virksomheden. Der er ingen binding/egenkapital – det handler om at hjælpe nystartede virksomheder med at blive succesfulde.

Microsoft er sponsor i Danish Tech Challenge og tilbyder:

  • Gratis udviklingssoftware inkl. Office.
  • Gratis adgang til hosted platform hvor tiltagerene får op til $ 150 per måned i Microsofts cloud (Azure).
  • Gratis konto til at udgive apps i Microsofts butik.
  • Adgang til mentorordninger og tilslutning til en verdensomspændende økosystem.
  • Storytelling- og PR-hjælp.

Altium Designer er et førende E-CAD værktøj, til brug ved layout af Printed Circuit Board, PCB, lige fra konceptfasen til produktions dokumentationen sendes ud. Ved at inkorporere alle de nødvendige værktøjer, ingeniører og PCB designere anvender i én enkelt brugergrænseflade, øges chancen for succes – samtidig med at det samlede ressource- og tidsforbrug reduceres væsentligt.

Som deltagervirksomhed i Danish Tech Challenge, opnår I fuld kommerciel licens til pakken i 18 mdr.

Information følger.