Frokostmenu, Lyngby

Mandag

Varmt

  • Vi lægger ud med en ret, der kan dateres tilbage til 1871, hvor opskriften første gang så dagens lys i en russisk kogebog. Der er naturligvis tale om den klassiske ret Stroganoff, som menes opkaldt efter Grev Pavel Stroganoff. Den oprindelige opskrift var blot sauteret oksekød i en bouillon smagt til med sennep og en smule creme fraiche. Vi tilbereder den mere kendte af slagsen med en paprikasauce fyldt med løg, rød peberfrugt og kalvekød. En variant, vi selv har tilføjet, er stegte syltede svampe vendt med bredbladet persille on the top. Der er ris on the side

Koldt

  • Skinke og melon
  • Wraps med fyld
  • Rejer og suppehorn i aspargescreme

Tirsdag

Varmt

  • En anden klassikker er forloren hare, og den serverer vi for dig tirsdag. Tidligere brugte man ofte spæk rundt om farsen, ligesom man også “barderede” vildtstykker for at undgå udtørring. Vi gør, som vi hele tiden har gjort – vi “barderer” med bacon. Der er naturligvis en god flødesauce, ristede kartofler, ribsgelé og asier til din wannabe hare

Koldt

  • Okseroast drysset med blomkåls/parmesanrasp og rosmarinolie samt aioli
  • Skinke/ostesandwich
  • Tun med æg, salat, porrevinaigrette og grillet citron

Onsdag

Varmt

  • Torvet bugner af solmodne og saftige kirsebær, og det skal fejres. Onsdag byder vi på stegt kylling anrettet på spidskål og bagt rødløg, som vi har sauteret med en aromatisk citronolie og blød timian. Kartoflen er af tortillaslagsen – skiver af kartoffel vendt med grønne asparges og dækket med en æggemasse, hvorefter vi bager den i ovnen. Nu til kirsebærrene – vi laver en skysauce mættet med stegte kirsebær og yderligere parfumeret med en kirsebærvin

Koldt

  • Æggesalat med brøndkarse
  • Leverpostej med hjemmesyltede danske agurker
  • Bagt grillet gulerod toppet med rejer i syrnet creme, vi drysser her med rødbedesyltet perleløg
  • Kage/sødt – vi finder på noget lækkert

Torsdag

Varmt

  • 2 stk. fiskefrikadelle pr. mand med remoulade og dildmarineret kartoffel

Koldt

  • Peberskinke
  • Oksesteg med oliventapanade og kompot af soltørrede tomater
  • Hønsesalat med ristede svampe

Fredag

Varmt

  • Vi byder fredag på Pulled Cow. Du kan sætte det saftige kød til livs med sprøde majskolber, en coleslaw og ovnbagte søde små krydret kartofler. Der en chilimayonnaise til dine kartofler

Koldt

  • Bagt laks i sesam med soja, chili og citrongræs
  • Asparges drysset med hakket æg og rejechips
  • Det danske slagterfad