Frokostmenu, Lyngby

Mandag

Varmt

  • 2 stk frankfurtere – bagt kartoffel – hvidløgssmør – coleslaw finder du på salatbaren som den forarbejdet salat i dag

Koldt

  • Kalkunsalat smagt til med peberrod, er baseret på den lette facon
  • Oksespegepølse med remoulade og ristet løg
  • Edamame – rejesalat – dild – lime – olivenolie – mitzune på toppen

Tirsdag

Varmt

  • Vores nye thai kok har hermed haft fornøjelsen af at skrue en thai ret fra den egn hun stammer fra, udgangspunktet er kyllingebryst og nudler – masser af grønt – peanuts

Koldt

  • Charcuteri
  • Dyrelægens natmad med hvad der her hører sig til
  • Lakseroulade med små toas

Onsdag

Varmt

  • Ungarsk paprikagryde af gris peppet op med en anelse piskefløde, pølser – rodgrønt og serveret med ris

Koldt

  • Roastbeef med kold kartoffelsalat
  • Hønsesalat – masser af champignon – let asparges creme
  • 2 stk små forårsruller – med revet kål vendt med sur/sød chili og frisk koriander
  • Kage/sødt – vi finder på noget lækkert

Torsdag

Varmt

  • Oven på en våd påske, håber vi på forår igen. For at hjælpe dette på vej serverer vi en forårsfrikassé af kalkun, bladbeder i flere farver, sprød og lækker lysegrøn spidskål, Der er nye skalkartofler vendt med citronsmør og persille on the side

Koldt

  • Æg på rede med grøn mayonnaise – tomater finder du på salatbaren
  • Skinke med løgkars
  • Oksesteg med gulerodshumus

Fredag

Varmt

  • Kalvekrebinet vendt i durumhvede og garneret med tomatsauce med fyld af aubergine, squash samt salvie, til den italienske inspireret krebinet servere vi kold pasta i pesto – ost & oliven – topping af ramsløg

Koldt

  • Skiver af honning/citron pocheret skinkeculotte
  • Det danske fad vi lige finder på her
  • Rørt tun – sprød kartoffelchips