Frokostmenu, Lyngby

Mandag

Varmt

  • Den sorte gryde lavet på svinekød og pølser, dertil bagte små kartofler toppet med fintsnittet og nyhøstet springløg, på salaten finder du en salat af Spidskål marineret i ketjap menis, rød peberfrugt og lime samt ristet græskarkerner på toppen

Koldt

  • Æg med purløgsmayonnaise
  • Roastbeef med remo og ristede løg
  • Tunsalat rørt med yoghurt, mayo, ærter, majs og en masse krydderurter

Tirsdag

Varmt

  • Håndæltede boller af gris i en sauce charon som er en tomatiseret bearnaisesauce, en rigtig god gl. daws klasikker, vi servere her pasta i olivenolie

Koldt

  • Kyllingepølse med karrycreme
  • Leverpostej med rødbeder
  • Indbagte løgringe med hvidløgsdip

Onsdag

Varmt

  • I dag skal vi en tur forbi Frankrig, vi serverer en klassisk coq au vin med hjemmebagt baguette

Koldt

  • Skinke med sommersalat fyldt med masser af agurk, radiser og purløg
  • Oksespidsbryst med peberrodscreme
  • Oksespidsbryst med peberrodscreme
  • Kage/sødt – vi finder på noget lækkert

Torsdag

Varmt

  • 2 stk frikadeller med kogte kartofler og skysauce
  • Gl. daws hønsesalat med bacon og karse på toppen
  • Kalveculotte med pickles, peberrod og surt
  • Flæskesteg med rødkål reduceret med appelsin

Koldt

Fredag

Varmt

  • Kalkun i sur/sød-sauce med bulgur, på salaten finder du en kreativ salat med bagte rodgrønt vendt i mango-jalapenos salsa

Koldt

  • Rejesalat med fyld af asparges
  • Det danske fad vi lige finder på her
  • Røget filet med røræg vendt med krydderurtert