Frokostmenu, Lyngby

Mandag

Varmt

  • Du får ristet pølsebrød i fad, som er fyldte med bearnaise, bløde løg, oksekødssauce, cheddarost og mere bearnaise. Låget der også er af pølsebrød bliver penslet med estragonsmør før de bliver bagt i ovnen. On the side får du ovnbagte kartoffelbåde

Koldt

  • Tynde skiver af Peberskinke
  • Kyllingepølse
  • Vores nye kok Shampoo vil her lave en orientalsk krabbesalat uden creme – chili – mango mm bum bum

Tirsdag

Varmt

  • Tirsdagens varme ret er Amerikansk inspireret. Du skal have svinekæber braiseret i cola sammen med en masse urter. Som tilbehør får du en mos af kartofler rørt med sour cream, knuste majs, bacon og efterfølgende bagt i ovnen med Cheddarost

Koldt

  • Æg med mayonnaise rørt med 3 slags karse – tomaterne finder du på salatbaren i dag
  • Skiver af and med peberrodscreme
  • Røget laksesalat basseret på de lette mejeriprodukter

Onsdag

Varmt

  • Butterturke med, tomat, mandler, rosiner og løg oma. Der er naturligvis ris dampet med frisk koriander. Vi laver en salat af kål vendt med chutney af mango og æble som du også kan nyde til din Butterturkey

Koldt

  • Flæskesteg med sprød sværd vi har kogt for sig, naturligvis servere vi hjemmekogt rødkål smagt til med ribsafkog
  • Kalvesteg med picklescreme
  • Tun

Torsdag

Varmt

  • Lasagne som mama laver den, masser af aromatiske krydderier – tomat – paprika – en snert af karry, vi får her vores kok line til at sende en chiliguf med fra salatbaren i stedet for dressingen

Koldt

  • Det lugter lidt af forår og derfor skal i da have æggekage med bacon og tomat – drys af purløg
  • Oksespegepølse med sky og løg i ringe
  • Hønsesalat rørt med peberfrugt – svampe – asparges

Fredag

Varmt

  • Så skal du selv til at arbejde lidt for føden, vi laver fyldet du kan komme i en tortillas, fyldet består af kylling i salsa og 3 slags bønner – porre, tilbehøret finder du på salatbaren og mon ikke kokken laver en lækker hvidløgscreme hertil 🙂

Koldt

  • Skinke med små urter i hytteret
  • Roastbeef med remoulade – hjemmeristet løg
  • Den sildeanretning vi nu finder frem fra gemmerne