Du står foran en vigtig performance …
Eksempelvis et vigtigt møde med din kunde, kollegaer eller medarbejdere – og indholdet har du forberedt i alle detaljer. Men hvad er strategien for selve fremlæggelsen? Vil din stemme være energisk, rolig eller noget helt andet – og hvad er din plan for et overbevisende kropssprog?

Med en gennemtænkt nonverbal strategi er sandsynligheden for, at du vinder dine tilhørere – og din sag – langt større.

Kom til VIP arrangement og oplev eksempler på konkrete teknikker og værktøjer til at blive set, hørt og forstået.

Program:

  • 08.30 Registrering, morgenmad og kaffe
  • 09.00 De fire forskellige grundtyper af personlig gennemslagskraft
  • 09.30 Dos and don’ts i personlig gennemslagskraft
  • 11.00 Praktiske eksempler: Få power bag dine ord og dit tonefald, håndtér din performance anxiety, træn dig til Barack Obama-pausen
  • 11.45 Opsamling og afslutning

Målgruppe

Uanset om du er ejerleder, specialist eller projektleder, ja, så handler det i sidste ende om, at din personlige kommunikation en vigtig del af dig. Arrangementet er derfor egnet for ledere på alle niveauer, koordinatorer, HR ansvarlige, HR partnere, advokater og jurister, forretningsudviklere, politikere, bestyrelsesformænd, foredragsholdere, instruktører og undervisere.

24. oktober 2017 08.30-12.00

Søhuset Konferencecenter
Venlighedsvej 10
2970 Hørsholm

Arrangementet er GRATIS. Ved udeblivelse uden afbud opkræver vi et no-show fee på kr. 500,- plus moms.

Indlægsholder

”Din evne til nærvær og det at favne nuancerne i kommunikation er nøglen til at styrke din bundlinje. Det handler om at blive – set – hørt og forstået”

Nete Nørgaard-Nielsen er operasanger og har en cand. Mag i musik. Gennem de sidste 11 år har Nete boostet gennemslagskraften hos mere end 6000 ledere, politikere og nøglemedarbejdere og har skrevet to bøger om netop gennemslagskraft.