Måske har du fået en appetitvækker til vores VIP arrangement ”Boost din personlig performance”? Nu kan du gå endnu mere i dybden og blive helt skarp på din gennemslagkraft på dette intensive heldagskursus.

Hands-on kurset for max 10 deltagere er for dig, der har lyst at blive endnu bedre til at booste din personlige kommunikation. Godt humør og masser af gå-på-mod er vigtigt. Kurset bygges op, så delt¬agernes nye færdigheder indarbejdes grundigt og forankres i praksis. Du får en unik mulighed for at få konkrete teknikker til din stemme, dit kropssprog, dit mentale fokus, din argumenta¬tion, dit indhold samt form. Alt sammen teknikker som vi arbejder med og omsætter i praksis med det samme.

Målgruppe

Uanset om du er ejerleder, specialist eller projektleder, ja, så handler det i sidste ende om, at din personlige kommunikation en vigtig del af dig. Arrangementet er derfor egnet for ledere på alle niveauer, koordinatorer, HR ansvarlige, HR partnere, advokater og jurister, forretningsudviklere, politikere, bestyrelsesformænd, foredragsholdere, instruktører og undervisere.

Indlægsholder

Nete Nørgaard-Nielsen er operasanger og har en cand. Mag i musik. Gennem de sidste 11 år har Nete boostet gennemslagskraften hos mere end 6000 ledere, politikere og nøglemedarbejdere og har skrevet to bøger om netop gennemslagskraft.

28. november 2017 08.30-16.30

Søhuset Konferencecenter
Venlighedsvej 10
2970 Hørsholm

Pris

Pris: kr. 4.500,- ekskl. moms (normalpris kr. 7.000,- ekskl. moms)

Prisen inkluderer

  • Undervisningsforløb på en intensiv kursusdag
  • Undervisningsmateriale samt arbejdsbogen: ”Skab synlige resultater med din stemme & dit kropssprog”

Tilmelding

Tilmeld dig på nnn@ministryofmusic.dk eller ring på 22416818.

Tilmelding er personlig og bindende. Du er først sikret en plads, når det fulde kursusfee er indbetalt.

Reg. 8117 KONTO NR. 2386350

Har du spørgsmål, er kan du kontakte Nete Nørgaard-Nielsen på tlf. 22 41 68 18 eller på nnn@ministryofmusic.dk.

Læs mere om Ministry of Music på: www.ministryofmusic.dk.