Mød virksomhederne i Danish Tech Challenge 2014

Her kan du finde information om de virksomheder, som er – eller har været – en del af Danish Tech Challenge. Bag hvert navn gemmer der sig nye spændende produkter og ambitiøse og talentfulde iværksættere.

Det afsluttende casekatalog om deltagerne fra 2014 kan hentes her.

Vinderen af Danish Tech Challenge 2014 blev Nordic Power Converters

Nordic Power Converters

Alle elektroniske apparater har brug for en strømforsyning. Nordic Power Converters har udviklet en langt mere kompakt strømforsyning, der også har en meget længere levetid end traditionelle strømforsyninger.

http://www.nordicpowerconverters.com/

Kontakt

Nordic Power Converters Aps
Smedeholm 13A
2730 Herlev

Telefon: +45 60630670
Mail: info@nopoc.com

Se de øvrige deltagere i Danish Tech Challenge 2014

AUDIENTES

Audientes har sat sig for at udvikle et lavpris-høreapparat til mellemindskomstlande. Apparatet er en head-set model i flot design og med indbygget testfunktion, der muliggør personlig tilpasning uden behov for en audiolog.

http://audientes.com/

Kontakt

AUDIENTES ApS
Scion DTU, Diplomvej 381
2800 Kgs. Lyngby, Danmark

CORTRIUM

Cortrium har udviklet en kompakt sensor til trådløs overvågning af hjerterytme, temperatur, vejrtrækning og aktivitet. Sensoren sættes på brystet og kommunikerer trådløst med patientens smartphone.

http://cortrium.com

Kontakt

Cortrium R&D, c/o Rocket Labs
Hejrevej 30
2400 København NV

Telefon: +45 25825835
Mail: denmark@cortrium.com

EUPRY

Eupry har udviklet et system til real-time monitorering af følsomme vacciner i samarbejde med CHAI (Clinton Health Access Initiative). Systemet kan sende alarmbeskeder til mobiltelefoner og giver via en cloud-løsning et nemt overblik for de ansvarlige.

http://www.eupry.com/

Kontakt

Eupry
Birkedommervej 29, 3. sal
2400 København NV

Telefon: +45 29898130
Mail: hello@eupry.com

FAUNA PHOTONICS

FaunaPhotonics har udviklet et unikt system til fjernovervågning af insekter. På adskillige kilometers afstand kan deres system detektere både antal og art af insekter. Systemet skal bruges af forskere, miljømyndigheder og landmænd.

http://www.faunaphotonics.com/

Kontakt

FaunaPhotonics IVS
c/o Copenhagen Bio Science Park
COBIS A/S
Ole Maaløes Vej 3
2200 København N.

Telefon: +45 20745565
Mail: frta@faunaphotonics.com

FUTURE ELECTRIC

Future Electric har sat sig for at bygge verdens hurtigste elektriske motorcykel! Sideløbende med dette skal der udvikles og produceres en high performance elektrisk motorcykel godkendt til kørsel på almindelig vej.

http://www.futureelectric.dk/

Kontakt

Future Electric
Gasværksvej 8E
1656 København V.

Telefon: +45 23739199
Mail: jesper@futureelectric.dk

INNOGIE

Innogie har udviklet et kombineret solvarme-/varmepumpesystem til private hjem. Systemet kan levere elektricitet i perioder med meget varme og kan levere varme i de kolde måneder.

http://www.innogie.dk/

Kontakt

Innogie ApS
La Cours Vej 12
7430 Ikast

Telefon: +45 93960200
Mail: sol@innogie.dk

JD SOUND

Monster Go-DJ er en mobil DJ-enhed udviklet af den koreanske startup-virksomhed JD Sound. Med to multi-touch LCD-skærme og et panel af kontrolknapper som på de store DJ-pulte får du fuld kontrol og kan skabe dine egne tracks til enhver lejlighed. Og så er Monster Go-DJ lige til at putte i lommen.
Produktet kom på markedet sidste år i Korea og USA, men er endnu ikke solgt på det europæiske marked. JD Sound skal i løbet af DTC-perioden finde potentielle kunder og samarbejdspartnere i Danmark og resten af Europa.

http://www.jdsound.co.kr/

Kontakt

주소 : 경기도 수원시 장안구 서부로 2066
성균관대학교 산학협력센터 4층 85412호

Telefon: +82 07044050494
Mail: jdsound@jdsound.co.kr

LEAP Technology

LEAP Technology har udviklet en helt ny type kraft-sensor, der i modsætning til traditionelle sensorer er blød og fleksibel. Sensorerne kan bruges i mange forskellige sammenhænge, hvor kravene til form og installation vanskeliggør brugen af standardsensorer.

http://leaptechnology.com/

Kontakt

LEAP Technology ApS
Diplomvej 381
2800 Kgs. Lyngby

Telefon: +45 23376219
Mail: contact@leaptechnology.com

Mono

Holdet bag Mono har udviklet en nemt programmerbart device, der har både touchskærm og trådløse forbindelser. Ved at være open source og nemt at modificere bliver det hurtigt at lave lækre og brugervenlige stand-alone systemer.

http://openmono.com/

Kontakt

Mono
Kong Georgs Vej 41, baghuset 1
2000 Frederiksberg

Telefon: +45 27211060
Mail: contact@openmono.com

Novipel

Mange kvinder oplever på et tidspunkt i livet problemer med inkontinens. En effektiv behandling er træning af bækkenbunden. Novipel har udviklet en bækkenbundstræner udstyret med sensorer, der kommunikerer trådløst med brugerens telefon. Det sikrer korrekt træning, samtidigt med at man kan måle sine fremskridt.

http://www.novipel.com/

Kontakt

Novipel
Rentemestervej 32, 4. tv.
2400 København NV

Mail: info@novipel.com

OCTlight

OCTlight har udviklet en unik laserlyskilde, der muliggør, at man kan scanne øjne langt hurtigere end tidligere. Dette giver mulighed for live 3D-billeder af øjne. Teknologien vil kunne forbedre mulighederne indenfor øjendiagnostik.

http://octlight.com/

Kontakt

Octlight
Diplomvej 381
2800 Kgs. Lyngby

Telefon: +45 53862737

Purix ApS

En meget stor del af verdens produktion af elektricitet bliver brugt på air condition. Purix har udviklet et soldrevent airconditionanlæg og er allerede på markedet.

http://www.purix.com/

Kontakt

Purix
Langogade 17
2100 København

Telefon: +45 77342280
Mail: info@purix.com

Rokoko Electronics IVS

Rokoko udvikler en dragt med sensorer, der tilsammen udgør et ’motion capture’-system, således at bærerens bevægelser kan registreres. Holdet bag Rokoko har tidligere opsat live animationsforestillinger, hvor skuespillere gennem motion capture-teknologi kan opføre teaterstykker med computergenererede figurer.

http://rokoko.co/

Kontakt

Rokoko
Gothersgade 156A, kælderen
1123 København K

Mail: hi@rokoko.co

SBT Aqua ApS

SBT Aqua har udviklet en sensor til detektion af bakterier i vand. Sensorerne skal indbygges i et system, der kan bruges til real-time overvågning af bakteriekoncentrationen i drikkevandsforsyning eller overvågning af procesvand til industrien.

http://www.sbtaqua.dk/

Kontakt

SBT Aqua
Scion DTU, Diplomvej 381
2800 Kongens Lyngby

Telefon: +45 20765773
Mail: info@sbtaqua.com

Secuyou ApS

Med Secuyous systemer monteret kan du med et enkelt tryk låse alle døre og vinduer i dit hjem. Skulle et vindue være åbent, får man straks besked. Systemet kan også registrere indbrudsforsøg og sende en alarm. Secuyou er på markedet i Danmark og har allerede solgt over 10.000 låse.

http://www.secuyou.dk/

Kontakt

Secuyou ApS
c/o Scion DTU
Diplomvej 381
2800 Kongens Lyngby

Mail: info@secuyou.dk

SimpLight ApS

Det lys, vi omgiver os med, påvirker vores døgnrytme. Simplight har udviklet en LED-pære, der giver det biologisk korrekte lys afhængigt af tidspunkt på dagen. Pæren kræver ingen særlig installation og kan afhjælpe problemer med søvnløshed.

http://simplight.co

Kontakt

SimpLight Aps
Kirke Værløsevej 20B
3500 Værløse

Telefon: +45 36992145
Mail: jku@simplight.co

SunTube ApS

Store solcelleanlæg er dyre at stille op. SunTube har udviklet et system, der reducerer de samlede omkostninger ved store solcelleanlæg. Systemet er designet til maskinel udrulning og fiksering, hvilket minimerer lønudgiften i forbindelse med etablering.

http://www.suntube.dk/

Kontakt

SunTube
Diplomvej 381
2800 Kongens Lyngby

Telefon: +45 61688314
Mail: info@suntube.dk

Texo Medical

Texo Medical har udviklet et særligt elektrisk stimulerende plaster, der kan accelerere helingen af kroniske sår hos fx diabetes patienter. Plasteret er nemt at bruge og kan kombineres med traditionel sårpleje. Tests med de første 100+ patienter har givet lovende resultater.

http://texomedical.com

Kontakt

TEXO Medical ApS
Helgesvej 15
2000 Frederiksberg

Telefon: +45 40114995
Mail: info@texomedical.com

Voltset

Voltset har udviklet et multimeter, der forbindes til brugerens smartphone. Dette giver muligheder for både datalagring og diagnostik. De har netop lanceret deres første generation på Kickstarter og fået rigtigt god opbakning.

http://voltset.com

Kontakt

Voltset
Porcelænshaven 26, 2. sal
2000 Frederiksberg

Telefon: +45 23950228
Mail: info@voltset.com