Mød virksomhederne i Danish Tech Challenge 2016

Her kan du finde information om de virksomheder, som er – eller har været – en del af Danish Tech Challenge. Bag hvert navn gemmer der sig nye spændende produkter og ambitiøse og talentfulde iværksættere.

Læs det store case-katalog.

Vinder

Bifrost Communication

Efterspørgslen på båndbredde er eksponentielt stigende, men omkostningerne til at tilføre data med højere hastighed er en flaskehals for samfundet. Bifrost baner vej for flere optiske kanaler i fiber-to-the-home-systemer.

Finalister

Linkaiders

Reachi er en informationsplatform for katastroferamte områder udviklet af LinkAiders. Reachi er udviklet til at optimere nødhjælp og sikre at den rigtige støtte når de rigtige områder – i tide!

www.linkaiders.com

SaniNudge

SaniNudge er verdens eneste intelligente hygiejnesystem, der permanent forbedrer hygiejnekulturen på hospitaler.

www.saninudge.com

Senserna

Senserna introducerer verdens første temperatursensor til mikroovne. Sensorerne drives af selve mikrobølgeenergien inde i ovnen.

Shade

Shade har udviklet en lyskilde baseret på LED, der kan kontrolleres i både farve, lysintensitet og retning, og kommunikerer i et netværk.

www.shade.one

Shape Robotics

Shape Robotics tilbyder Fable, a modulært robotsystem som gør det nemt, sjovt og lærerigt for alle at bygge deres egne robotter.

www.shaperobotics.com

Øvrige deltagere

cph:nano

NanoCuvetten: en ny type ‘brug-og-smid-væk’ kuvette til fotospektroskopi, som gør det muligt at analysere farveløse kemiske processer, såsom ændringer i sukker-, protein- eller saltkoncentration.

www.cphnano.com

Flow Loop

Flow-Loop er et ‘plug&play’ brusepanel, som kan spare 90% vand og 80% energi, ved at mikro-filtrere, sterilisere og cirkulere det rensede badevand – ved dobbelt så stort flow fra brusehovedet

www.flow-loop.dk

Global Lighting Standard

Global Lighting Standard har udviklet den første mobile og effektive måde at måle kvaliteten og fordelingen af gadebelysning.

Inspirit Denmark ApS

Inspirit Denmark har lanceret BREATHOX®, verdens første og eneste saltpartikel-inhalator. BREATHOX®, der sælges via apoteker, afhjælper hoste- og luftvejs-irritationer.

www.liitacare.com

Marq-Medical

En samlet platform til måling af bevægelses- og aktivitets-signaler. Anvendes primært til gang og bevægelsesanalyse og ergonomi i forbindelse med forskning og produktudvikling.

www.marq-medical.com

MedHub IVS

MedHub udvikler en personlig, patientcentreret kommunikationshub, som sammenfatter data fra wearables på patienten, og transmitterer dem sikkert til en centralt overvågningsenhed.

Odeon

Odeon udvikler en ultra kompakt trådløs cylinderformet lydkilde til måling af rumakustiske forhold.

www.odeon.dk

ODity

ODity enheden måler automatisk og non-invasivt vækst af bakterieceller.

www.odity.bio

OSAA

Patenteret mekanisk droppose tømmer: En genanvendelig lille boks, hvis formål er at tømme en droppose uden hjælp fra tyngdekraften under IV-behandling.

www.osaa-innovation.com

Sarita

Sarita udvikler og markedsfører intelligente sensorløsninger, der automatisk alarmerer omsorgspersonerne og/eller familien når en ældre person falder, vandrer bort eller bare har brug for hjælp.

www.sarita.dk

Scan Unic

Scan Unic’s løsning er en ny type desinfektor. Brugeren stikker hænderne ind i et kammer, hvor de overrisles med ozonmættet vand i en standardiseret procedure.

www.scanunic.com

SpectroInlets

Teknologien muliggør real-time analyse og monitorering af kemiske reaktioner ved at skabe direkte kobling mellem analysator og testmiljø uden brug af ekstra hardware.

www.spectroinlets.com

Strax IVS

Straxfix® er en ny type støbningsmateriale til behandling af knoglefraktur. Den er brugsklar og bliver blød og bøjelig indtil hærdning. Materialet er hærdet efter 30 sekunders lyseksponering fra Strax-lampen.

Urban Water

Urban Waters produkt er et højvandslukke, der kan installeres i en kloakbrønd på under 10 minutter og nemt kan afmonteres igen. Systemet bliver drevet af vandets tryk og vandstand.

www.urbanwater.dk