Om Danish Tech Challenge

Baggrund for Danish Tech Challenge

Danish Tech Challenge blev lanceret i 2014 som et udviklingsforløb målrettet tekniske iværksættere, der arbejder med at bringe nye, fysiske produkter til markedet. Projektet udvikles i et partnerskab mellem Scion DTU og Industriens Fond, der også finansierer projektet. Danish Tech Challenge køres i det daglige af Scion DTU.

Vision

Danish Tech Challenge’ ambition er at være det bedste sted i Danmark at etablere, at udvikle og at accelerere en hardware-virksomhed.

Vi er stedet, hvor tekniske opfindelser, erfarne eksperter og investorer finder sammen for at skabe nye fantastiske produkter i Danmark.

Scion DTU

Forskerparken Scion DTU og Industriens Fond står bag accelerationsforløbet og iværksætterkonkurrencen, Danish Tech Challenge.
Scion DTU er landets største forskerpark med godt 220 virksomheder med til sammen ca. 3.500 ansatte. Vores ambition er at være det bedste netværksmiljø i Danmark for højteknologiske iværksættere. Årligt opnår virksomhederne i Scion DTU op mod 100 patenter, og der bliver skabt over 220 nye jobs.

Se kontorlokalerne her og bliv en del af Scion DTU.

Industriens Fond

Industriens Fond har indgået et partnerskab med forskerparken Scion DTU om at etablere Danmarks første og eneste acceleratorprogram, der udelukkende fokuserer på virksomheder, som arbejder med udviklingen af nye og fysiske produkter.

I vækstforløbet, Danish Tech Challenge, accelererer teknologitunge iværksættere udviklingen af deres virksomhed og samtidig deltager de i en konkurrence om at vinde Industriens Fonds Iværksætterpris på 500.000 kroner.

Læs mere om Danish Tech Challenge på Industriens Fonds hjemmeside.

Analyse

Vi arbejder målrettet med at udvikle Danish Tech Challenge, så vi sikrer maksimalt udbytte for de deltagende virksomheder og dermed maksimal værdi for Danmark.

Derfor udarbejder vi en analyse, der sætter fokus på deltagernes udbytte.

Se hele 2015-analysen her

Se hele 2016-analysen her