Rådgivere

Som udvalgt deltager i Danish Tech Challenge har du mulighed for at trække på en række eksperter, der hver især yder rådgivning indenfor de fagområder, som er essentielle for nystartede virksomheder.

Keystones driver endvidere et netværk af knap 300 kommercielle erhvervsfolk, som gerne vil involveres på ”sweat equity” basis i start-ups. I Danish Tech Challenge bidrager Keystones med sparring om virksomhedernes finansieringsstrategi og med at etablere direkte kontakt til relevante investorer.

Ektos A/S, formally known as “SP Danmark”, is an accredited test laboratory within EMC, climatic and mechanical testing. In addition, we offer services within physical failure analysis, fault tracing and reparation of electronics, moreover evaluation of materials, electronics and integrations reliability.

Analog Devices is a world leader in the design and manufacture of high performance integrated circuits.

We enable our customers to interpret the world around us by bridging the physical and digital with technologies that sense, measure and connect. We collaborate with our customers to create breakthrough solutions that are ahead of what’s possible.

Advokatfirmaet Lassen Ricard er kendt for høj faglighed, høj integritet og høj etik – klientlisten taler for sig selv. Vi repræsenterer firmaer fra hele verden og har et nært, ikke-eksklusivt samarbejde med fremtrædende advokatfirmaer i udlandet.

Den personlige kontakt mellem klienten og advokaten – eller teamet af advokater – er afgørende for os. For det er det tætte – og varige – tillidsforhold til virksomheden og kendskabet til dens kultur, som sætter os i stand til at løse opgaverne i et velfungerende samspil med klientens juridiske afdeling og virksomhedsledelsen.

 

Hos Guardian Intellectual Property Consulting finder du et team af særdeles erfarne og fagligt stærke  patent- og designrådgivere . Vi sørger for effektiv patentbeskyttelse af vores kunders innovative produkter og processer og skaber derved betydelig værdi for vores kunder.

Vores konsulenter besidder erfaring indenfor alle teknologiområder inklusiv Life Sciences og kemi, software, elektronik, mediko og mekaniske produkter. Vores konsulenter leverer kompetent rådgivning indenfor alle facetter af patentbeskyttelse inklusiv udarbejdelse af patentansøgninger, patenterbarhedsvurderinger, patentkrænkelse mm.

Vores eksisterende kunder omfatter både store danske og internationale virksomheder samt mindre virksomheder herunder high-tech start-up virksomheder. Vores kunder er blandt de mest innovative og anerkendte virksomheder i dansk og europæisk erhvervsliv.

KPMG er en del af et globalt netværk med 155 uafhængige revisions- og rådgivningsvirksomheder. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, der omfatter alt fra private virksomheder over globale koncerner til offentlige organisationer, for at hjælpe dem med at mindske risici og udnytte forretningsmæssige muligheder gennem vores brede vifte af ydelser inden for rådgivning, skat og revision. Kunderne vælger KPMG på grund af vores høje grad af integritet, kvalitet og kernekompetencer på tværs af landegrænser. Vores mere end 174.000 professionals på verdensplan er stolte over at kombinere deres faglige indsigt og erfaring med de nyeste trends og metoder. Hos KPMG i Danmark er vi godt 450 medarbejdere og partnere der med pionerånd, dyb indsigt i det danske marked og med afsæt i stærke globale perspektiver udfordrer vanetænkning i branchen i den måde, hvorpå vi leverer værdi til vores kunder.