Samarbejdspartnere i Danish Tech Challenge

Som udvalgt deltager i Danish Tech Challenge har du mulighed for at trække på ydelser og produkter fra en række samarbejdspartnere, der deler vores vision om at styrke og udvikle en stærk fremstillingsindustri i Danmark.

RS Components er verdens største teknikgrossist. Sortimentet omfatter mere end 500.000 varenumre og over 2.500 leverandører.

I Danmark beskæftiger RS Components ca. 60 personer og betjener 12.000 kunder, primært indenfor fremstillings- og udviklingsvirksomheder.

I Danish Tech Challenge modtager alle deltagere et gavekort til indkøb af komponenter, og RS Components er også aktive i den daglige sparring og støtte til deltagerne i programmet.

Med Microsofts startup-program, som går under navnet www.bizspark.com får deltagerne i Danish Tech Challenge adgang til ovennævnte muligheder i tre år per medarbejder i virksomheden. Der er ingen binding/egenkapital – det handler om at hjælpe nystartede virksomheder med at blive succesfulde.

Microsoft tilbyder:

  • Gratis udviklingssoftware inkl. Office.
  • Gratis adgang til hosted platform hvor tiltagerene får op til $ 150 per måned i Microsofts cloud (Azure).
  • Gratis konto til at udgive apps i Microsofts butik.
  • Adgang til mentorordninger og tilslutning til en verdensomspændende økosystem.
  • Storytelling- og PR-hjælp.

Altium Designer er et førende E-CAD værktøj, til brug ved layout af Printed Circuit Board, PCB, lige fra konceptfasen til produktions dokumentationen sendes ud. Ved at inkorporere alle de nødvendige værktøjer, ingeniører og PCB designere anvender i én enkelt brugergrænseflade, øges chancen for succes – samtidig med at det samlede ressource- og tidsforbrug reduceres væsentligt.

Som deltagervirksomhed i Danish Tech Challenge, opnår I fuld kommerciel licens til pakken i 18 mdr.

Damvig har siden 1995, hjulpet de største danske virksomheder til innovativ udvikling med 3D-Printede emner. I dag er Damvig om end endnu mere passionerede omkring vores felt og de muligheder 3D Print teknologien og tankegangen fører med sig. Med vores store printerpark indenfor SLA, SLS, Polyjet, Projet og Farveprint står vi altid klar til, at løse 3D Print opgaver i højeste kvalitet og med kort leveringstid.

I Danish Tech Challenge modtager alle udvalgt deltagere et gavekort til indkøb af 3Dprint. Damvig rådgiver og støtter deltagerne i valg af materiale, 3D print teknologi, samt klargøring af filer til print.

SolidWorks is one of the leading programs for 3D design, visualization and simulation of products.
All Danish Tech Challenge participants receive up to five full licenses of SolidWorks for 3 years.