Erhvervslejemål i højteknologisk forskerpark

erhvervslejemål, højteknologiske erhvervslejemål

Scion DTU er en forskerpark i Hørsholm og Lyngby. Vi har over 180.000 m2 erhvervslejemål og 200 lejemål til virksomheder, som arbejder inden for cleantech, biotech, medico og IKT.

Med vores erhvervslejemål vil vi skabe mere end bare en arbejdsplads. Vi vil skabe et netværk, der samler sig om fælles interesser inden for teknologi og viden. Vælger din virksomhed at leje kontorer hos Scion DTU får du kvadratmeter til en fornuftig pris og de bedste muligheder for, at din virksomhed kan blomstre.

Fordelene ved Scion DTU’s erhvervslejemål

Har din virksomhed brug for et erhvervslejemål, der matcher jeres målsætninger og jeres krav om faciliteter, er Scion DTU en oplagt mulighed. Når du lejer et kontor hos Scion DTU, får du meget mere end bare et kontor:

  • Gratis adgang til vækstforløb med de andre virksomheder i netværket.
  • Gratis arrangementer med fokus på din forretning.
  • Stærke netværksmuligheder, sparring og synergi med andre virksomheder.
  • Højteknologiske erhvervslokaler, laboratorier og kontorer i meget høj standard.
  • Masser af fleksibilitet når din virksomhed vokser sig større.

Erhvervslejemål i Scion DTU – Kontakt os i dag

– Højteknologiske kontorer til leje fra kr. 3200 pr. måned med plads til to medarbejdere
– De bedste netværksmuligheder
– Mulighed for at leje laboratorier og værksteder

Ring og få en uforpligtende snak om mulighederne på 45864100

Netværksfordele i din branche

Beskæftiger din virksomhed sig med forskning inden for teknologi, cleantech, medico, biotech og IKT, kan du være sikker på, at du kan komme til at sidde sammen med mennesker og virksomheder, som du har noget tilfælles med. I din hverdag hos Scion DTU vil du opleve, hvordan netværksmulighederne giver anledning til innovation, fællesskab og godt samarbejde. Det kan være med til at styrke din virksomheds vækstprofil og åbne op for mulighederne, der altid opstår i et godt og relevant netværk.

Erhvervslejemål med plads til vækst

Vi kan tilbyde dig erhvervslejemål fra 20 m2 til 24.000 m2 kontor. Det betyder, at når du lejer dine kontorlokaler hos os, vil du have nemt ved at flytte til større kontorer, når din virksomhed vokser. Scion DTU er derfor et yderst fleksibelt erhvervslejemål, og vores mål med forskerparken er netop at skabe et dynamisk vækstmiljø, som ikke bare er kontorer, men en motor for fortsat udvikling og vækst.

Erhvervslejemål og kontorer med højteknologiske faciliteter

Forskerparker Scion DTU ligger i smukke og rolige omgivelser i Lyngby og Hørsholm. DTU bliver din nabo, og det betyder, at du kommer til at være tæt på et miljø der er engageret i teknologi og viden. Vi lejer højteknologiske laboratorier og værksteder ud, så når du skal udvikle dit produkt, så gør du det under de bedste betingelser tæt på dit kontor.

Vi tilbyder kemi-, GMO- og bioteklaboratorier og specialbyggede værksteder, har du meget specifikke behov, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan leje faciliteterne i sammenhæng med dit erhvervslokale eller separat.

Ring og få en uforpligtende snak med udlejningen på 45 86 41 00

Eller send en mail med dine spørgsmål til udlejnings-koordinator Cathrine Güntelberg: cag@sciondtu.dk.