Innovation og netværk

I Scion DTU plejer vi virksomheders udvikling og vækst, med tæt dialog og individuel sparring. Vi hjælper din virksomhed med at navigere gennem innovationsjunglen og matche dine konkrete udfordringer med relevant DTU-forskning, faglige netværk, branche- og forretningsfaglige mentorer, rådgivere samt vækstforløb blandt Scion DTU’s partnere.

Vi designer individuelle vækstforløb med mål på kort og lang sigt efter behov, således at din virksomhed får den støtte, den har brug for, på det rette tidspunkt ud fra følgende projekter:


SMART INNOVATION

Smart Innovation er et projekt for effektiv udveksling af viden til produktudvikling i små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i Region Hovedstaden. Igennem Smart Innovation udvikler din virksomhed et højteknologisk koncept eller en prototype i tæt samarbejde med forskere fra DTU. De deltagende virksomheder får:

  • 400 timers målrettet rådgivning fra forskere fra DTU
  • En solid og velafprøvet platform til at opnå et udbytterigt samarbejde med DTU
  • Specialiseret forretningsrådgivning

Gå til Smart Innovations hjemmeside

Målgruppe

Små og mellemstore virksomheder i Region Hovedstaden.

Kontakt

Peter Jespersen
Tlf: +45 40610576
E-mail: pj@sciondtu.dk

DANISH TECH CHALLENGE

Danish Tech Challenge blev lanceret i 2014 og er et udviklingsforløb målrettet tekniske iværksættere, der arbejder med at bringe nye, fysiske produkter til markedet.
Danish Tech Challenge finansieres af Industriens Fond, mens Scion DTU er vært og har det daglige ansvar for programmet. Der optages nye deltagere én gang årligt og de udvalgte gennemfører programmet fra august til december.

Gå til danishtechchallenge.dk

Målgruppe

Hardware startups: Nyetablerede virksomheder, der arbejder med at udvikle fysiske produkter.

Kontakt

Camilla Gilbro
Tlf: +45 26854806
Mail: cg@sciondtu.dk

TEAM MENTORING

Scion DTU’s mentorordning er et professionelt og afprøvet koncept fra MIT Boston, der med et helt team af mentorer tilfører din virksomhed viden, sparring og netværk. Det styrker din forretning og skaber vækst.

Scion DTU’s mentorkorps består af 70 meget erfarende mentorer, som enten er industrieksperter, serie-iværksættere eller fagspecialister inden for produktudvikling, salg, markedsføring, jura, HR og finansiering.

Læs mere om Team Mentoring

Målgruppe

Virksomheder, som er enten bosat i Scion DTU eller deltager i Danish Tech Challenge, Smart Innovation eller Det Grønne Iværksætterhus.

Kontakt

Thomas Klem Andersen
Tlf: +45 25547275
Mail: tka@sciondtu.dk

INSIDE-OUT

Med projektet Inside-Out er der nu skabt mulighed for at mellemstore virksomheder kan videreudvikle og kapitaliser ”skjulte idéer og teknologier”, som virksomhederne har liggende i skuffen. Med projektet Inside-out skal disse idéer udvikles, så de en dag måske kan blive et positivt bidrag til virksomheden – enten som en del af den nuværende produktportefølje eller måske som et nyt forretningsben eller en helt ny virksomhed.

Gå til Inside-Outs hjemmeside

Målgruppe

Spin-out projekter fra mellemstore hardware- og produktionsvirksomheder.

Kontakt

Lone Gammelgaard Schwarz
Tlf: +45 22290227
E-mail: lgs@sciondtu.dk

DET GRØNNE IVÆRKSÆTTERHUS

Det Grønne Iværksætterhus er det førende udviklings- og vækstmiljø for grønne iværksættere i Danmark. Vi inspirerer, udfordrer og styrker iværksætteres og virksomheders grønne forretningsmodeller, så de kan vokse til bæredygtige og kommercielle grønne virksomheder.

Det Grønne Iværksætterhus er lukket pr. 31.12.2016.

Læs mere om Det Grønne Iværksætterhus her

Målgruppe

Grønne iværksættere.

Brug for flere oplysninger?

Steen Donner er vores direktør og kan hjælpe dig med at svare på alle de spørgsmål du må have.

Ring på telefon 20883929 eller send en besked via. kontaktformularen.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked