Netværksmiljø

At arbejde i en forskerpark er ikke som at arbejde andre steder.

Scion DTU huser mere end 260 virksomheder og tilbyder derigennem et stort netværk inden for forskellige brancher. Majoriteterne af Scion DTU’s virksomheder er højteknologiske og videnstunge. 153 nye patenter er blevet indleveret blandt Scion DTU’s kunder i 2017. Hos Scion DTU er 70% biotek- og hardwarevirksomheder, hvilket gør Scion DTU til den største klynge inden for de to industrier.

Tallene fra vores kunder siger det hele:

55%
samarbejder med DTU

67%
samarbejder med andre virksomheder i Scion DTU

75%
mener, at Scion DTU bidrager positivt til deres vækst

Læs også: Highlights i Scion DTU i 2017

Se flere af vores netværkstilbud nedenfor.


TEAM MENTORING

Scion DTU’s mentorordning er et professionelt og afprøvet koncept fra MIT Boston, der med et helt team af mentorer tilfører din virksomhed viden, sparring og netværk. Det styrker din forretning og skaber vækst.

Scion DTU’s mentorkorps består af 70 meget erfarende mentorer, som enten er industrieksperter, serie-iværksættere eller fagspecialister inden for produktudvikling, salg, markedsføring, jura, HR og finansiering.

Læs mere om Team Mentoring

Målgruppe

Virksomheder, som er enten bosat i Scion DTU eller deltager i Danish Tech Challenge, Smart Innovation eller Det Grønne Iværksætterhus.

Kontakt

Thomas Klem Andersen
Tlf: +45 25547275
Mail: tka@sciondtu.dk

ARRANGEMENTER

Scion DTU tilbyder løbende arrangementer indenfor relevante fagområder for vores kunder og også for udefrakommende. Størstedelen af arrangementerne og gratis.

Se listen over aktuelle arrangementer

Kontakt

Lotte Bonfils Andersen
Tlf: +45 23360407
E-mail: lba@sciondtu.dk

NETVÆRKSMORGENMAD

Hver måned afholder Scion DTU en netværksmorgenmad for virksomhederne i Forskerparken. Der vil være gratis morgenmad til de fremmødte og så vil enkelte virksomheder bruge nogle minutter på at fortælle om sig selv. Derudover informerer Scion DTU om seneste nyt fra Forskerparken.

Netværksmorgenmaden er gratis, uden tilmelding og finder sted:

  • Scion DTU Lyngby: Første fredag i hver måned 8.30-9.30
  • Scion DTU Hørsholm: Anden fredag i hver måned 8.30-9.30

Se her hvornår den næste netværksmorgenmad er

Kontakt

Lotte Bonfils Andersen
Tlf: +45 23360407
E-mail: lba@sciondtu.dk

NETVÆRK BLANDT ANDRE VIRKSOMHEDER

Med mere end 260 virksomheder tilbyder Scion DTU hver dag et bredt netværk af virksomheder. Se hele listen over virksomheder.

Mød udvalgte virksomheder