Danish Tech Challenge 2015 har fundet sine 6 finalister

Det er forskerparken Scion DTU, som med støtte fra Industriens Fond, der står bag Danish Tech Challenge.

Det blev ikke let for juryens medlemmer at udvælge de 6 finalister, som nu er et skridt nærmere Industriens Fonds Iværksætterpris på kr. 500.000.

Niveauet er generelt højt blandt deltagerne i Danish Tech Challenge 2015, som er et udviklingsforløb for tekniske iværksættere, der arbejder med at bringe nye fysiske produkter til markedet. Siden august har 20 virksomheder arbejdet hårdt på at udvikle deres forretningskoncept i et tæt sparringsforløb med eksperter indenfor teknik, forretningsudvikling og finansiering. Hver uge er virksomhederne blevet bedømt både for deres arbejdsindsats og deres udvikling. Nu kan 6 virksomheder glæde sig over at være kommet i finalen af Danish Tech Challenge 2015 og et skridt tættere på hovedpræmien på kr. 500.000, som uddeles af Kronprins Frederik den 21. januar til et stort award show. De 6 finalister i årets udgave af Danish Tech Challenge er:

Det er et stærkt felt af meget forskellige hardware virksomheder. De er alle rigtigt gode bud på virksomheder, som indenfor de næste par år kan blive til succesfulde danske vækstvirksomheder.