DropBucket nomineret til iværksætterpris for kvinder

Gennem det seneste halve år har DropBucket været en del af Det grønne iværksætterhus, som er forskerparken Scion DTU’s inkubationsmiljø for iværksættere, der arbejder med bæredygtige produkter og løsninger. Aktuelt er de to unge iværksættere i gang med mentorforløbet Scion Team Mentoring, hvor de bl.a. får rådgivning omkring virksomhedens videre forretningsudvikling.

Marie S. Berggreen og Heiða G. Nolsøe, der begge har en bachelor i Design og Innovations fra DTU, er nomineret for deres simple skraldespand til festivaler og events, hvor behovet for skraldespande er større end normalt. DropBucket er udfoldelig og fremstillet i genbrugsbølgepap med en tynd plasthinde, og den er udformet og udtænkt til engangsbrug og deponeres således direkte med indhold efter brug.

DropBucket blev første gang testet på Roskilde Festival i 2013 og indtil videre har de succesfulde iværksættere opstillet mere end 5.000 skraldespande til festivaler og begivenheder. Læs mere om DropBucket her.

Du kan afgive din stemme i de seks kategorier Årets væksteventyrer, Årets Udkantsiværksætter, Årets idealist, Årets unge håb, Årets vovehals og Årets kvindelige iværksætter ved at følge dette link.  Det kræver dog, at du logger ind, f.eks. med din Facebookprofil.

 

jbj