Bliv Ejendomsadministrator i Scion DTU – Danmarks største Forskerpark

Bliv en del af Danmarks største Forskerpark, Scion DTU, og få en dynamisk hverdag fuld af forandringer, udvikling og en masse spændende arbejdsopgaver inden for ejendomsadministration.

Vær med til at gøre Scion DTU en stærk spiller på ejendomsmarkedet

Som ejendomsadministrator i Scion DTU bliver du en aktiv medspiller i økonomiafdelingen, som er en vigtig sparringspartner for den øvrige del af organisationen. I en travl men også sjov og fagligt udfordrende hverdag bliver du ansvarlig for at udarbejde lejekontrakter samt opkræve husleje og husrelaterede ydelser og  depositum. Derudover står du for at varsle lejereguleringer og udarbejde regnskaber og budgetter for forbrugs-, drifts- og fællesudgifter for ejendommene i Forskerparken. Du får en bred kundekontakt og vil i det daglige også have administrative og juridiske ad hoc opgaver.

Du har overblik og er en ørn til jura og økonomi

For at få succes i jobbet er det afgørende, at du er serviceminded og kan lide at udfordres ved at have mange forskelligartede opgaver, som du arbejder detaljeret med uden at miste overblikket. Som ejendomsadministrator tager du dit ansvar alvorligt og sætter en ære i at afslutte opgaverne ordenligt. Du har god egnskabsforståelse og forstår sammenhængen mellem ejendomsadministration og den samlede økonomi i Scion DTU.

I Scion DTU står vi sammen

Du får et tæt samarbejde med dine 8 dygtige kollegaer i økonomiafdelingen og et bredt samarbejde på tværs af organisationen, hvor du får yderligere 50 energiske og ambitiøse kollegaer. Hos Scion DTU har vi stor respekt for hinanden, og kvalitet og faglig stolthed er altid i fokus. Vi tager det hele menneske alvorligt og har en uformel omgangstone. I dit daglige arbejde refererer du til Scion DTU’s COO.

Din erfaring og personlighed er dit stærke kort

  • Du kommer fra en stilling som ejendomsadministrator af erhvervslejemål og har kendskab til Erhvervslejeloven
  • Du har gode IT kompetencer og er superbruger i UNIK
  • Du er rutineret bruger i Excel
  • Du er struktureret og arbejder selvstændigt
  • Du er engageret, initiativrig og løsningsorienteret, ikke mindst når der kræves en ny indgangsvinkel til løsning af en opgave
  • Du er vedholdende og kan holde hovedet koldt i travle perioder
  • Du følger dine opgaver helt til dørs
  • Du er udadvendt, god til at opbygge relationer og besidder gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Du er fleksibel omkring arbejdstiden i spidsbelastninger

Hvordan bliver du en del af Scion DTU?

Du er velkommen til at kontakte seniorkonsulent Michael Wallin på tlf. 42723942 hos Amalie Search & Selection, hvis du har spørgsmål. Stillingen er på fuld tid med løn i henhold til kvalifikationer.
Tiltrædelse snarest.

Download stillingsannoncen som PDF.