FMC Corporation etablerer europæisk hovedkontor i Scion DTU i Hørsholm

”FMC har i dag en større tilstedeværelse i Europa med vores nylige opkøb af Cheminova, ” siger Pierre Brondeau, CEO og bestyrelsesformand i FMC. ”European Innovation Center vil styrke vores muligheder for at samarbejde med vores kunder og leverandører på tværs af regionen, og det vil sikre, at vi opnår det potentiale for vækst, vores nyligt udvidede virksomhed har. ”

Det nye center kommer til at ligge i forskerparken Scion DTU i Hørsholm. Det vil samle ansatte, som på nuværende tidspunkt arbejder forskellige steder i Europa og i USA, herunder ansatte i forskning, salg, marketing, regional drift, finans, supply chain, HR og andre relaterede funktioner.

”Danmark er et anerkendt sted for forskning i mad og bioteknologi og med en exceptionel arbejdskraft, ” udtaler Brondeau. ”Det er et land, som er kendt for sin stærke arbejdsstyrke og livskvalitet. Vi ser frem til at bringe disse arbejdsplader, der er vigtige for FMC’s kommercielle og teknologiske udvikling, til Hørsholm, mens vi forsat fastholder vores produktion og dertilhørende aktiviteter på Rønland ved Harboøre. ”

Steen Donner, CEO i Scion DTU, udtaler: ”Forskerparken Scion DTU er Danmarks største biotekklynge og huser bl.a. virksomheder som Chr. Hansen, Roche og ALK. Vi er stolte af, at FMC Corporation har valgt at placere sit regionale hovedkontor her, og vi glæder os til at byde dem velkommen i vores innovative miljø. ”

Om FMC Corporation
FMC Corporation er en specialvirksomhed, der i mere end et århundrede har serviceret landbrugs-, industri- og forbrugermarkeder globalt med innovative løsninger, fremgangsmåder og kvalitets-produkter. I 2014 havde FMC en nettoomsætning på cirka 3,3 mia. dollar. FMC opkøbte Cheminova i april 2015, som havde en nettoomsætning på 6,8 mia. kroner i 2014. FMC beskæftiger cirka 7.000 mennesker over hele verden og driver sin forretning gennem tre enheder: FMC Agricultural Solutions, FMC Health and Nutrition og FMC Lithium. For mere information, besøg www.FMC.com.