Gang i netværket på årets Medico Bazar

I alt var 40 udstillere og op mod 300 besøgende mødt op i Oticonsalen på DTU til en dag i matchmakingens og vidensdelingens tegn. Og matchet blev der. Så meget, at udstillerne måtte flytte lidt rundt på inventaret for at kunne tale sammen samtidig med at kunne passe deres stande.

Cortrium og Ritzau.biz som ellers var placeret med ryggen mod hinanden afskærmet af tavler fandt nemlig indtil flere fællesnævnere og rykkede derfor rundt på inventaret for bedre at udnytte tiden mellem de andre besøgende på deres stande.

”Det handler om at blive inspireret, dele viden og ikke mindst blive eksponeret” siger Dorthe Kjær Pedersen, Projektleder i MedTech Innovation hos Scion DTU. MedTech Innovation står bag Medico Bazaren og har for femte år i træk har arrangeret dagen.

”Både udstillere og deltagere er i gang med at netværke nærmest før de træder ind af døren”, fortsætter hun. ”Det giver en super energi og en fantastisk mulighed for at komme endnu længere med sin ide eller sit produkt”.

Dorthe Kjær Pedersen håber på, at alle de mange mennesker, som er mødt op på Medico Bazaren, finder sammen på kryds og tværs og starter projekter sammen eller indleder samarbejder.

Alt i alt er hun godt tilfreds med årets Medico Bazar, der trods et lavere deltagerantal end tidligere år stadig var en vellykket dag. ”og mon ikke der kom et samarbejde eller to ud af dagen”, slutter Dorthe, der glæder sig til at se udstillernes og deltagernes vurderinger af dagen.

hhh