Nyt tilbud fra Scion DTU: Få professionel sparring på dit produkt

At være en lille start up-virksomhed eller iværksætter betyder fuldstændig frihed til selv at afgøre, om en given løsning er den rigtige eller ej. Måske var netop det forhold – at man ikke behøver at lytte til, hvad andre mener, man bør gøre med sit produkt – en stor del af drivkraften bag, at man i sin tid overhovedet blev iværksætter?

Men så er der jo også de gange, hvor man modtager en prototype, der ikke helt lever op til forventningerne, eller klager fra utilfredse kunder hober sig op i indbakken – i de tilfælde ville man nok ønske, at man havde fået kritisk sparring på sit produkt undervejs.

Derfor tilbyder Scion DTU nu et nyt og professionelt sparringsforløb med vores erfarne produktudvikler Bo Petersen. For mindre virksomheder og iværksættere kan Bo Petersen med sin mangeårige erfaring være netop den ekspert og samarbejdspartner, som man står og mangler, hver gang man har behov for at diskutere eller løse større tekniske udfordringer.

Prøv det – den første time er gratis.

Det får du:
En times indledende gratis rådgivning med Bo Petersen omkring den konkrete problemstilling. Herefter er der mod betaling mulighed for alt efter behov at fortsætte forløbet.

Priser:
10 timers klippekort, der kan benyttes i 10 måneder, koster 5.000 kr. for lejere og 7.000 kr. for associerede virksomheder.

Kontakt Bo Petersen på bp@sciondtu.dk for mere information, eller book et indledende møde med det samme.