Retune DSP vækster mere end 30 procent og går globalt

3 ud af 4 virksomheder i Scion DTU vækster

2017 har været et vækstår for Retune DSP. Virksomheden har oplevet vækst på både bundlinje og i stakken af ansættelseskontrakter.

”Vi har dedikeret året til at skalere vores forretning. Udover at ansætte flere dygtige udviklere til at integrere vores software på nye platforme har vi også fået to kolleger i Kina og en enkelt i USA. Fra at være fire mand i en virksomhed med en stabil indtjening, er vi i slutningen af året ni mand i en virksomhed i vækst på mere end 30 procent i år,” siger Ulrik Kjems, der er medstifter af Retune DSP.

Både Ulrik Kjems, og hans medstifter, Thomas Andersen er algoritmeudviklere og har erfaring fra bl.a. høreapparatsindustrien. I dag sælger de software med algoritmer på behandling af lydsignaler til brug i håndfri produkter samt til talegenkendelse. De har haft kontor i Forskerparken i fem år, og i løbet af det halve årti er de flyttet tre gange.

Læs også: DTU har den teoretiske viden, og vi kommercialiserer den

”Den store fleksibilitet hos Scion DTU er stor fordel for os. I starten brugte vi alle de netværksmuligheder, vi kunne komme i nærheden af, og det gav os et rigtig godt fundament. Nu er vi en etableret virksomhed, der for alvor skal finde vores egne ben at stå på i et internationalt marked, og Forskerparken er et godt sted at være for begge dele,” siger Ulrik Kjems.

Retune DSP skal ride videre på den flotte afslutning af året.

”Vi skal brede teknologien længere ud og tilbyde vores løsning på flere platforme. Jo flere platforme vi har vores processer på, jo nemmere er det at rekruttere kunder. Vi skal bruge vores ressourcer fornuftigt og stable en proces på benene, der skal sikre, at vi bliver faste spillere på det amerikanske marked og i Kina,” siger Ulrik Kjems.

Scion DTU i tal 2017