Alle services i Scion DTU

Hos Scion DTU får du mere end blot m². Og med mere en 50 års erfaring forstår Scion DTU at være fleksibel og imødekommer hurtigt dit behov for enten flere eller færre kvadratmeter. Ligesom vores services som gratis p-pladser, mødelokaler, kaffebar og vedligeholdelse af bygninger, snerydning samt teknisk assistance er vores garanti for en professionel og velfungerende hverdag for selv de mindste virksomheder.

Reception

Både i Scion DTU Lyngby og i Scion DTU Hørsholm (på Agern Allé 24) er der receptioner, hvor receptionisterne tager sig af alt fra gæstemodtagelse og telefonpasning til omdeling af post og pakker.

Mødelokaler

Som virksomhed i Scion DTU får du adgang til moderne mødelokaler, der sikrer professionelle rammer til dine møder. Der kan bookes lokaler i Scion DTU Lyngby, Scion DTU Hørsholm (på Agern Allé 24), samt i Søhuset.

Frokost

Hver dag i både Lyngby, Hørsholm og Søhuset serveres lækker og gennemført mad. Tilmeld dig frokostordningerne, så du bare skal møde op og nyde en lækker frokost med dine kolleger.

Adgang til rabataftaler

Scion DTU har en indkøbsaftale med LogBuy, som leverer fordelagtige rabataftaler til virksomheder i Scion DTU og deres medarbejdere. Det koster ikke virksomheden noget at være medlem af indkøbsaftalen.

Arrangementer

I Forskerparken afholder vi faglige arrangementer bygget op omkring et fagligt oplæg samt workshop.

Riccos Kaffebar

Nyd en kop friskbrygget kaffe i Riccos Kaffebar. Hold dine uformelle møder her eller tage en lille pause.

Innovation og netværk

Som virksomhed i Scion DTU tilbyder vi innovationsforløb tilpasset netop din virksomhed.

Søhuset Konferencecenter

Søhuset i Hørsholm er Scion DTU’s konferencecenter. Søhuset giver plads til møder og konferencer.

Netværksmorgenmad

En gang om måneden inviterer Scion DTU alle virksomhederne i forskerparken på netværksmorgenmad med en kort præsentation af faglig art.

Se datoer for Netværksmorgenmaden.

Parkering

Se parkeringsoversigt over Scion DTU Lyngby.

Porto, print og kopi

I forskerparken har du adgang til både porto, kopi- og printerrum.

Teknisk service

Driftsteknikerne i Scion DTU sikrer dine tekniske installationer og anlæg og yder service, når du har brug for det.

Gartnerservice

Scion DTU’s dygtige gartnere sørger hele året for, at de grønne omgivelser bliver passet og plejet. Om vinteren sørger de for at ryddes sneen fra veje og parkeringspladser.

Walk & talk

Scion DTU Hørsholm er omgivet af den smukkeste natur. Benyt lejligheden til at få lidt luft under dit møde i Søhuset med en walk & talk. Det giver fornyet energi og klarer tankerne at gå en tur i det grønne.

Kort over mødestierne.

Motionscenter

Søhuset Motionscenter i tre etager har blandt andet en løbeklub i forskerparken og sørger for, at det bliver en oplevelse at træne sammen. God stemning og kompetent vejledning vejer tungt her.

Massage

Du kan forebygge skader og afhjælpe spændinger og hovedpine ved at forkæle dig selv med massage eller fysioterapibehandlinger. Behandlingslokale i Hørsholm finder du i Søhuset Motionscenter.

Gæstehus

Scion DTU tilbyder et gæstehus til alle virksomheder med adresse hos Scion DTU. Gæstehuset rummer fire værelser med fælles køkken, bad- og toiletfaciliteter. Der er trådløst internet i huset og fælles tv i køkkenet. Værelserne udlejes på ugebasis fra mandag til søndag og bookes hos Scion DTU’s reception på tlf. 8870 8828.

Løbestier

I både Scion DTU Hørsholm og Lyngby finder du løbestier, der giver dig mulighed for at løbe en tur i naturskønne omgivelser.

Mødestier i forskerparken Scion DTU.
Forskerruten i Scion DTU Hørsholm.

Løbestien i Scion DTU Lyngby.

Hotelaftaler

Gennem vores rabatordning, LogBuy, kan du og din virksomhed i forskerparken få rabatter og tilbud på hoteller i Danmark. Hvad enten du selv har brug for en lille get-away, eller du har en kunde, som mangler hotel, kan du booke gennem rabatordningen.

Børnehus

Børnehuset Skovstjernen startede i januar 2003 som resultat af et samarbejde mellem Forskerparken Scion DTU og Birkerød Kommune. Scion DTU har udlejet grunden til kommunen mod at kunne råde over 10 af pladserne i Skovstjernen til medarbejderes børn. Hvis du er interesseret i at besøge Skovstjernen, er du velkommen til at kontakte leder Susanne Larsen på sml@rudersdal.dk eller tlf. 4554 2450. Pladsanvisningen i Rudersdal Kommune tager sig af opskrivning til Skovstjernen, og de kan kontaktes på tlf. 4611 1450.