Frokostmenu, Lyngby

Mandag

Varmt

  • Spanske kødboller af oksekød med krydret tomatsauce drysset med cheddar

Koldt

  • Peberstegt oksesteg med pebermayonnaise
  • Dyrlægens natmad
  • Karrysild

Tirsdag

Varmt

  • Forloren hare med vildtsauce, ristede kartofler og waldorfsalat

Koldt

  • Oksekødssalami
  • Kalkun med figner kogt ind i balsamico
  • Rejesalat vendt med hvide bønner med lime og hvidløg

Onsdag

Varmt

  • Smørstegte kyllingekrebinetter  med pommes, broccoli vendt i Goma og tørsaltede tranebær

Koldt

  • Æg
  • Skinke
  • Fiskefrikadeller med grov remoulade
  • Kage/sødt

Torsdag

Varmt

  • Skinke i champignon a la créme, ris pilaw og gelé

Koldt

  • Roastbeef med kold kartoffelsalat
  • Sandwichs
  • Pastasalat med kebabfyld og rød dressing

Fredag

Varmt

  • “A kind of Gullasch” med ungarsk salami, syltede røde peberfrugter og mos med trøffelolie

Koldt

  • Krabbesalat
  • Charcuteri
  • Vi finder på noget lækkert alt efter vind og vejr