Mød en virksomhed

Som forskerpark arbejder Scion DTU hver dag engageret og fleksibelt på at skabe et optimalt udviklingsmiljø for både veletablerede teknologibaserede virksomheder og pulserende start-ups inden for felterne medico, cleantech, biotech og it. Et miljø, hvor forskning og forretning går op i en højere enhed, og hvor virksomhederne har nemt ved at dele viden og tiltrække de rigtige medarbejdere.

Som igangsætter af netværksaktiviteter bygger vi bro – ikke alene mellem Scion DTU’s virksomheder, men også mellem forskningsmiljøer i Danmark og udlandet, erhvervsliv og beslutningstagere.

De gode historier


Jacobsen Pharma rykkede ind i Scion DTU i juni 2014. Virksomheden er siden sidste år vokset fra 10 medarbejdere i Sønderborg til nu yderligere 15 medarbejdere hos Scion DTU Hørsholm.

Retune DPS slipper for at skulle koncentrere sig om praktiske tidsrøvere som reception, kantine, lokaler, og dyrkelse af netværk. For det er med i pakken som lejer hos Scion DTU.

JJ X-Ray er en højteknologisk virksomhed med typiske udfordringer for små og mellemstore virksomheder. Derfor har de haft stor glæde af Scion DTU’s mentorforløb, som har udviklet forretningen og organisationen.